Uvjeti uporabe

Pristup, uporaba i korištenje sadržaja objavljenih na ovim internetskim stranicama Pavlović & Pavlović podliježu ovim uvjetima.

Ove internetske stranice izrađene su i objavljene samo i jedino u svrhu predstavljanja javnosti odvjetničkog društva Pavlović & Pavlović, te odvjetnika koji djeluju u društvu.

Sve objave na javnom dijelu ovih internetskih stranica podliježu odredbama Pravilnika o WEB stranici odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore od 14. veljače 2009. godine.

Informacije na ovim internetskim stranicama opće su prirode i ne moraju nužno odražavati trenutno stanje. Posebno, ništa na javnom dijelu ovih internetskih stranica nije, neće i ne može se smatrati pravnim savjetom o bilo kojoj stvari, a bez obzira na osobu koja bi bila primatelj takvih informacija.

Nadalje, sam pristup ovim internetskim stranicama i/ili bilo komunikacija započeta, nastavljena ili održana putem poveznica na ovim internetskim stranicama nije i ne može se smatrati zasnivanjem bilo kojeg ugovornog odnosa, uključivo ali ne ograničavajući se na mandatni odnos koji nastaje izmedu stranke na jednoj i odvjetnika i/ili odvjetničkog društva na drugoj strani.

Pavlović & Pavlović, odvjetničko društvo i odvjetnici kod odvjetničkog društva, odriču svaku možebitnu odgovornost za bilo kakav sadržaj kojem ste pristupili na stranicama trećih osoba, a na kojima bi eventualno postojala poveznica ili drugi način upućivanja na ove internetske stranice.

Tvrtka i logotip Pavlović & Pavlović vlasništvo su Pavlović & Pavlović, odvjetničko društvo, te je zabranjeno svako kopiranje, oponašanje, mijenjanje i/ili uporaba bez naše izričite prethodne pisane suglasnosti.

Izgled ("Layout"), sadržaj i programski kôd ovih stranica autorsko su pravo Pavlović & Pavlović, odvjetničko društvo, te je zabranjeno svako kopiranje, oponašanje, mijenjanje i/ili uporaba bez naše izričite prethodne pisane suglasnosti.